De Kleine Boefjes

Ik ben sinds oktober 2009 werkzaam als gastouder. Eerst werkte ik nog part-time in de Koepel, maar ik ben daar in 2010 helemaal mee gestopt om full-time gastouder te worden. Er zijn per dag maximaal 4 opvangkindjes tussen de 0 en 4 jaar oud. Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zich bij "De Kleine Boefjes" op zijn gemak voelt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ik werk samen met gastouderbureau "Pollewop", gevestigd in Beverwijk. Mijn voorkeur gaat er dan ook naar uit om zoveel mogelijk met dit gastouderbureau samen te blijven werken, omdat de andere vraagouders ook bij dit gastouderbureau ingeschreven staan. Het is een kleinschalig bureau met veel persoonlijke aandacht voor  vraag- en gastouders. Ook vergoedt zij voor ons verschillende cursussen, protocollen en de verplichte EHBO cursus. Er is ook een gastouder- en vraagoudercommissie.

Als u overweegt om uw kindje  door "De Kleine Boefjes" te laten opvangen, dan volgt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u mij hierna als gastouder voor uw kind wilt, wordt er een afspraak gepland met de vraagouder, gastouder en het gastouderbureau.