Even voorstellen:

Hallo,

ik ben Soraya, 37 jaar, getrouwd en moeder van onze zoon Keano van 9 jaar en onze dochter Elize van 5 jaar.

Wij wonen sinds september 2016 in de Broekpolder in Beverwijk. Het huis heeft 4 slaapkamers, waardoor ieder kindje zijn of haar eigen slaapkamer heeft. Ons huis is voorzien van de nodige veiligheidsvoorzieningen, en wij hebben een tuin met diverse speeltoestellen. Voor de deur hebben wij een groot speelveld waar de kinderen ook heerlijk met elkaar kunnen spelen, uiteraard onder mijn begeleiding.

Toen ons zoontje ongeveer 1 jaar oud werd, waren wij op zoek naar opvang voor hem. De wachtlijsten van de kinderdagverblijven waren erg lang, en zo zijn wij bij een gastouder terecht gekomen. Dit bracht mij op het idee om ook gastouder te worden. Ik heb het namelijk altijd al erg leuk gevonden om met kinderen te werken, en heb vroeger ook diverse oppas-adressen gehad.

Ik heb 8 jaar in HvB "De Koepel" in Haarlem gewerkt, waar ik een leuke en leerzame tijd heb meegemaakt. Het werk met gedetineerden is echter nooit geweest wat ik echt wil, in tegenstelling tot het werken met kinderen. Vandaar dus de bijzondere overstap van de grote boeven naar "De Kleine Boefjes".